Festivalul național CDIdei în cărți – Ediția a VII-a

UPDATE - 11.05.2022

În această perioadă continuă activitatea de elaborare a produselor (fișa cărții și jurnalul echipei) și a obiectului reprezentativ ales de către elevi (macheta/ booktrailer/ afiș) precum și pregătirea elevilor pentru a-și prezenta produsele. 
Această pregătire se va realiza de către profesorii coordonatori ai echipelor de elevi cu sprijinul echipei de management de la nivelul județului.  
Pentru a-i sprijini pe elevi, găsiți instrumentele de evaluare a produselor și pe site-ul proiectului la Documente utile https://cdidei.excelentasibiu.ro/documente_utile/
În funcție de nivelul la care sunt realizate produsele, elevii vor primi, la nivel județean / național, maximum 150 puncte, în conformitate cu aprecierile juriului, pe baza fișelor de evaluare, astfel:

A – Obiectul (Macheta unei scene reprezentative/ Afis/ Booktrailer)- max  50 puncte

B – Fișa lucrării – 25 puncte

C – Jurnalul – 25 puncte

D – Prezentarea produselor – 50 puncte

Recomandăm ca toate produselele să fie finalizate până cel târziu în data 25 mai 2022.
Selecția la nivelul unității trebuie să fie realizată până, cel târziu  în 31 mai 2022. La nivelul unității NU se realizează o ierarhie a echipelor cu doar o selecție cu admis/ respins pentru etapa județeană. 
 
ETAPA JUDEȚEANĂ, COORDONATĂ DE CCD ILFOV se va desfășura vineri, 3 iunie 2022, iar ETAPA NAȚIONALĂ se va desfășura în perioada 6-11 iunie 2022.
Pentru a veni în sprijinul participanților, vă invităm la o sesiune de informare on line, cu membrii echipei CCD Ilfov, co-organizatori ai prezentei ediții a Festivalului-Concurs ,,Cdidei în cărți”.  
 
Aveți, mai jos, link-ul de conectare pentru întâlnirea din 17.05.2022.

Tuesday, May 17 · 2:00 – 4:00pm
Google Meet joining info
https://meet.google.com/dst-zrms-dmu
 

POSTARE ORIGINALĂ

Dragi colege și colegi,Vă mulțumim că ați ales să vă implicați în implementarea Festivalului național CDIdei în cărți, ediția a VII-a. În perioada următoare urmează înscrierea echipelor de elevi.

1. În această perioadă coordonatorii și responsabilii de la nivelul unității de învățământ vor promova Festivalul la nivelul unității și vor lansa apelul de înscriere a echipelor de elevi. Elevii, sprijiniți de cadrele didactice care doresc să îi coordoneze, vor alege o lucrare pe care doresc să o citească și vor stabili obiectul reprezentativ pe care să îl confecționeze (macheta unei scene reprezentative, booktrailer sau afiș în format digital sau fizic. Anexăm lista lucrărilor propuse pentru a fi lecturate.

2. După aceasta, profesorii coordonatori se vor îngriji de completarea fișei de înscriere a echipei. Șablonul fișei de înscriere se găsește în anexa mesajului.  Ulterior, responsabilul la nivelul unității va colecta aceste fișe și va întocmi lista echipelor înscrise la nivelul unității pe care o va transmite (digital) coordonatorului județean, până în data de 23.03.2022.

3. Începând cu data de 14 martie 2022, până în 23 martie 2022, coordonatorii echipelor vor completa formularul de înscriere online, formular care se va găsi pe site-ul proiectului, https://cdidei.excelentasibiu.ro/, la secțiunea Înscrieri. Doar echipele pentru care s-a completat fișa de înscriere vor putea să se înscrie în formularul online. 


4. Am modificat puțin Calendarul, la solicitarea unităților de învățământ care nu au reușit să se înscrie. Prin urmare, mai lăsăm deschis formularul de înscriere a unităților, până în data de 11 martie 2022.Vă rugăm să transmiteți aceste informații către unitățile de învățământ din județele în care vă desfășurați activitatea.


5. Vă reamintesc că veți putea vizualiza lista unităților înscrise în link-ul de aici https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pd6RSnYxmKRfGGligT3k8tuWTXLSOTbspshD8sERYu0/edit?usp=sharing. Veți găsi acolo, într-o filă a registrului și numărul de unități înscrise în fiecare județ. V-am acordat drepturi de vizualizare pentru contul asociat adresei de email pe care ne-ați furnizat-o. 


6. În situația în care nu ați reușit să ne transmiteți încă acordul de parteneriat, vă comunicăm că îl așteptăm scanat pe mail,  în perioada următoare, până în data de 11.03.2022.


Vă mulțumesc și vă doresc sănătate, pace și bucurii!


Cu drag,

Mihaela Seușan

Leave A Reply

Your email address will not be published.