Inspector școlar general la I.S.J. ILFOV, profesor titular pe catedra de fizică de la Liceul Teoretic  ,,Eugen Lovinescu’’ din București, sector 6, este interesată de formarea și mentorarea în cariera profesională a viitoarelor cadre didactice.

A coordonat practica pedagogică pentru studenții de anul III, din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București precum și practica de specialitate și practica profesională pentru masteranzii de anul II, ai Programului de Master din cadrul Facultății de Energetică. În cadrul acestor programe de studii universitare, a urmărit înțelegerea  noțiunilor de practică pedagogică, prin susținerea unor lecții interactive, cu accent pe nevoile elevilor, cu implicarea fizică a formabililor și pentru a răspunde întrebărilor frecvente legate de pedagogia modernă, axată pe competențe.

Este membru în corpul național al profesorilor mentori în învățământul preuniversitar, în corpul național al formatorilor în domeniul mentoratului de carieră didactică, expert coordonator grup țintă în cadrul proiectului PROF – Profesionalizarea carierei didactice -CCD Ilfov.